Ali Erentürk İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş, yenilikçi ve çağın ihtiyaçlarına cevap veren, sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı, kendine güvenen, başarılı öğrenciler yetiştirmek, çevreye yarar sağlamak ve tüm paydaşlarının memnun olduğu bir kurum oluşturmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.10-14.50
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: Okulumuza servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak, Okulum Temiz, Sıfır Atık
Diğer Hususlar: Okulumuzda açılan kurslar; Halk Oyunları, Satranç, Resim,Zeka Oyunları,Jimnastik,Futbol,Müzik (Koro,org)

Telefon - 0232 2241888

WEB - https://alierenturkio.meb.k12.tr

Adres - ÜÇKUYULAR MAH.11/2 SOK. NO1 KARABAĞLAR /İZMİR

Yerleşim Yeri - Üçkuyular Mah. 11/2 Sokak No:1 Karabağlar

Adres - ÜÇKUYULAR MAH.11/2 SOK. NO1 KARABAĞLAR /İZMİR

Ulaşım Üçkuyular Metro İstasyonuna (Fahrettin Altay Meydanı) 100 metre uzaklıktadır. İzmir Metro, ESHOT otobüsleri ile Fahrettin Altay Meydanı´na ulaşabilirsiniz.